Σταματίνα Τσιμτσιλή – Η συγκινητική ανάρτηση με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας – «Μάνα είναι…»

April 1, 2022


Με θλίψη παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας,, με τον θάνατο των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, μέσα σε διάστημα περίπου 3 ετών.Όπως είναι φυσικό, οι α…


Με θλίψη παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας,, με τον θάνατο των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, μέσα σε διάστημα περίπου 3 ετών.

Όπως είναι φυσικό, οι αντιδράσεις του κόσμου είναι αντιδράσεις οργής και αηδίας, ενώ συγκλονισμένες είναι και οι Ελληνίδες celebrities, ιδιαιτέρως εκείνες που είναι μητέρες και δεν μπορούν να διανοηθούν πώς μια μητέρα θα μπορούσε να κάνω κακό στα παιδιά της, αν αποδειχθεί αυτό τελικά.

Η Σταματίνα Τσιτμτσιλή, μητέρα τριών παιδιών, με μια ανάρτησή της στο Instagram, μοιράστηκε τα συναισθήματά της και παρουσίασε τη δική της πλευρά για το τι σημαίνει η λέξη «μάνα».

«Μάνα είναι αγάπη ανιδιοτελής …χωρίς πρέπει χωρίς θέλω, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Μάνα είναι αγκαλιά ορθάνοιχτη για κάθε στιγμή αγωνίας, φόβου και ανησυχίας.

Μάνα είναι αυτή που όταν νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο θα έρθει να σου δώσει κουράγιο και όταν όλα σου φαντάζουν δύσκολα και ακατόρθωτα θα σε πιάσει από το χέρι και θα σου δώσει δύναμη για να ξανασηκωθείς και να συνεχίσεις .

Μάνα είναι αυτή που είναι πάντα εκεί. Δε σου κρατάει κακία, σε κατανοεί και σε αγαπάει δείχνοντας το με κάθε τρόπο και κάθε στιγμή χωρίς να περιμένει κάτι.

Καλό παράδεισο μικρά αγγελούδια», έγραψε η παρουσιάστρια.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.