«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι αξιοπρεπείς, πρέπει να τους κάνουμε ρόμπα;» – “Κόλαφος” ο Παπανώτας για το Survivor All Star

March 30, 2023


Στο Survivor All Star έχει γίνει μεγάλος χαμός τις τελευταίες ημέρες λόγω της αποβολής του Γιώργου Πιλίδη και του Ηλία Γκότση, καθώς φαίνεται πως κρύβονται πολλά από πίσω, γι’ αυτό και ο τελευταίος, το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις έπιασε το κινητό στα χέρια του ήταν να κάνει unfollow κάποιους από τους συμπαίκτες του, με τους οποίους φαινόταν πως είχε δεθεί πολύ όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.Προ…


Στο Survivor All Star έχει γίνει μεγάλος χαμός τις τελευταίες ημέρες λόγω της αποβολής του Γιώργου Πιλίδη και του Ηλία Γκότση, καθώς φαίνεται πως κρύβονται πολλά από πίσω, γι’ αυτό και ο τελευταίος, το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις έπιασε το κινητό στα χέρια του ήταν να κάνει unfollow κάποιους από τους συμπαίκτες του, με τους οποίους φαινόταν πως είχε δεθεί πολύ όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.


Προέκυψε, όμως, και άλλο ένα ζήτημα μέσα σε όλο αυτό. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Happy Day, έγινε γνωστό πως παίκτες έκλεψαν το σπίτι του Ατζούν Ιλιτζαλί, κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και σχολιάστηκε πολύ έντονα στο πλατό με τον Δημήτρη Παπανώτα να γίνεται έξαλλος.

Τα αιχμηρά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για το Survivor All Star

«Φώναξε τους πεινασμένους σπίτι του και αντί να τους κεράσει κάτι να φάνε τους είπε “μη στεναχωριέστε, θα έρθουν τα έπαθλα;”», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Εγώ απορώ πώς θεωρείται αξιοπρεπές το να πας σε ένα παιχνίδι που σου επιβάλλει να πεινάς. Με τη θέλησή σου μπορεί να πας και σε ένα παιχνίδι που όποιος σκοτώσει τον άλλο θα πάρει περισσότερα λεφτά, θα το κάνουμε;», σχολίασε στη συνέχεια και συμπλήρωσε: «Εγώ δεν έχω καταλάβει πως επιτρέπεται να υπάρχει αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι αξιοπρεπείς από μόνοι τους. Πρέπει να τους κάνουμε ρόμπα; Εγώ τουλάχιστον δεν έχω πει ποτέ “μπράβο, τι υπέροχο που είναι”».

«Το ότι το βλέπεις όμως σημαίνει ότι κι εσένα σου ιντριγκάρει το ενδιαφέρον. Θα ‘πρεπε το αναξιοπρεπές να το αποκλείσεις από το πεδίο σου», του απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ακόμα πιο πολύ θα με ιντρίγκαρε αυτό που έχει βγει σε ταινία, που αμολάνε 10 σε ένα νησί και όποιος φάει όλους τους άλλους και μείνει μόνος του… Υπάρχουν κι αυτά. Θα το κάνουμε κι αυτό, επειδή πηγαίνουν με τη θέλησή τους; Άρα δεν είναι θέμα θέλησης. Είναι θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αξιοπρέπειας», κατέληξε ο ίδιος, με τους συναδέλφους του να επισημαίνουν πως και ο ίδιος είχε πει ότι θα πήγαινε στο παιχνίδι για πολλά λεφτά και θα τους έκανε άνω κάτω.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.