Και εκεί μαζί – Οι νέες φωτογραφίες των Δαλάκα και Φιντιρίκο στον Λευκό Οίκο

March 30, 2023


Μετά την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor all star και την από τύχη ακύρωση του εισιτηρίου της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο από το μοιραίο τρένο στα Τέμπη (δείτε εδώ την αντίδραση της όταν το έμαθε), η αθλήτρια έχει πάρει τον αγαπημένο της και έφυγαν για Αμερική, για να ξεφύγουν λίγο από όλα αυτά. Πιο συγκειρμένα, η αθλήτρια με τον επιχειρηματία αποφάσισαν να επισκεφθούν την Νέα Υόρκη και …


Μετά την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor all star και την από τύχη ακύρωση του εισιτηρίου της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο από το μοιραίο τρένο στα Τέμπη (δείτε εδώ την αντίδραση της όταν το έμαθε), η αθλήτρια έχει πάρει τον αγαπημένο της και έφυγαν για Αμερική, για να ξεφύγουν λίγο από όλα αυτά.


Πιο συγκειρμένα, η αθλήτρια με τον επιχειρηματία αποφάσισαν να επισκεφθούν την Νέα Υόρκη και μάλιστα, δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες και βίντεο από το ονειρεμένο ταξίδι τους στο εξωτερικό μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram, με τους ακόλουθούς τους να “λιώνουν” όταν τους βλέπουν μαζί, όπως στην ανάρτηση του νεαρού επιχειρηματία στην οποία είναι αγκαλιασμένοι και κοιτούν τον φακό, μπροστά από το πιο γνωστό πάρκο της πόλης, Central Park – δείτε εδώ το υλικό από τις φωτογραφίες.

Οι δυό τους, τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν στο Μανχάταν, αλλά εδώ και μερικές ώρες έχουν φτάσει στην Ουάσιγκτον. Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν την επίσκεψη τους στον Λευκό Οίκο και φυσικά ανάρτησαν φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

Φωτογραφίες από τον Λευκό Οίκο των Δαλάκα και Φιντιρίκο

Η ανάρτηση της Δαλάκα μέσα από τον Λεύκό Οίκο

Η ανάρτηση του Φιντιρίκου μέσα από τον Λευκό Οίκο

Η θέα από το δωμάτιο του ζευγαριού της Αμερική

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος έχουν αποφασίσει να αφήσουν πίσω τους όλα τα δύσκολα και συγκεκριμένα όσα επιβάρυναν την ψυχολογία της αθλήτριας αναφορικά με το Survivor all star και έτσι κάνουν ταξίδια αναζωογονώντας τον έρωτά τους (δείτε εδώ τα φιλιά του ζευγαριού με το που βρέθηκαν ξανά).

Μέσα από τα social media και τις αναρτήσεις, που κάνει ο επιχειρηματίας και η πρώην παίκτρια ριάλιτι στο instagram βλέπουμε να έχουν φύγει για λίγο από την Αθήνα και συγκεκριμένα να βρίσκονται στην Κύπρο.

Το ζευγάρι μάλιστα έχει επιλέξει ένα ξενοδοχείο με θέα, που κόβει την ανάσα με τον Φιντιρίκο να ποζάρει ημίγuμνος με την πετσέτα του και τη Δαλάκα να χαμογελάει ευτυχισμένη στην κάμερα.

Κατερίνα Δαλάκα

Φιντιρίκος - Κύπρος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Δαλάκα: «Μωρή πατ@@@@ρα τι…» – Το υβριστικό σχόλιο που δέχτηκε μετά την αποκάλυψη για την τραγωδία στα Τέμπη

Στον Πόρο Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος – Η φωτογραφία με το τρυφερό φιλί στο στόμα

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.