Εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου – Ο λόγος που λείπει από το Super Κατερίνα

March 30, 2023


Το πρωί της Πέμπτης (30/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «[email protected]» μετά την ανακοίνωση για ένα χωρισμό (δείτε εδώ ποιοι) αναφέρθηκαν στις εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει τρομάξει τόσο τους συνεργάτες του, όσο αι τους τηλεθεατές με την απουσία τους, από την εκπομπή του ALPHA. Σήμερα το πρωί στην έναρξη της εκπομπής Super Κατερίνα η παρουσιά…


Το πρωί της Πέμπτης (30/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «[email protected]» μετά την ανακοίνωση για ένα χωρισμό (δείτε εδώ ποιοι) αναφέρθηκαν στις εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει τρομάξει τόσο τους συνεργάτες του, όσο αι τους τηλεθεατές με την απουσία τους, από την εκπομπή του ALPHA.


Σήμερα το πρωί στην έναρξη της εκπομπής Super Κατερίνα η παρουσιάστρια, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην απουσία του, θέλοντας να του δώσει ένα μήνυμα στήριξης στον αγαπημένο της συνεργάτη – δείτε το εδώ.

Ο πραγματικός λόγος που λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το Super Κατερίνα

«Ο Ανδρέας σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ξεκίνησε να ταλαιπωρείται από την Κυριακή είχε ένα θέμα με το στομάχι του μια στομαχική διαταραχή, παρόλα αυτά ο ίδιος την Δευτέρα το πρωί επέλεξε να πάρει το αυτοκίνητο του και να έρθει εδώ στα στούντιος.

Ο άνθρωπος φαινόταν ότι τον ενοχλούσε ακόμη. Δύο εβδομάδες τώρα. Αυτή την στιγμή ο Ανδρέας επειδή ήταν αρκετό καιρό στην εντατική, ο οργανισμός του είναι πάρα πολύ εξουθενωμένος», είπε ο δημοσιογράφος του STAR.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.