Survivor – Η Νικολέτα Μαυρίδη αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Όταν μας κρατούσαν στα πρόχειρα καταλύματα η παραγωγή μας…»

March 30, 2023


Η Νικολέτα Μαυρίδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star, με σκοπό να μιλήσει για την εμπειρία της στο παιχνίδι αλλά και να σχολιάσει όλα έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ώρες στον Άγιο Δομίνικο.Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για το περιβόητο βίντεο που κυκλοφορεί από τα backastage του Survivor, με ορισμένους παίκτες να τρώνε ρύζ…


Η Νικολέτα Μαυρίδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star, με σκοπό να μιλήσει για την εμπειρία της στο παιχνίδι αλλά και να σχολιάσει όλα έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ώρες στον Άγιο Δομίνικο.


Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για το περιβόητο βίντεο που κυκλοφορεί από τα backastage του Survivor, με ορισμένους παίκτες να τρώνε ρύζι και κοτόπουλο, σε μπολ που τους έδωσε η παραγωγή (δείτε το βίντεο).

Το βίντεο λοιπόν, έχει προκαλέσει χαμό με αποτέλεσμα μέχρι και ο Γιώργος Λιανός να φτάσει στα όρια του και να ξεσπάσει μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία συμμετέχει.

«Είμαστε υποχρεωμένοι σαν παραγωγή επειδή δεν τους γυρίσαμε νωρίς στην παραλία να μαγειρέψουν, να τους προσφέρουμε πρωτεΐνη και υδατάνθρακες εξ’ ου και το ρύζι και κοτόπουλο. Είδα σε μία εκπομπή και μετέφρασαν όπως ήθελαν και αυτό με στεναχώρησε πάρα πολύ. Eγώ τώρα γιατί βγαίνω και να τα πω αυτά… γιατί νιώθω θιγμένος, όχι για μένα προσωπικά… Εμένα άμα θέλετε, κράξτε με, αλλά τους συνεργάτες μου, δεν επιτρέπω να τους κράξει κανείς χωρίς στοιχεία», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός και ξέσπασε, ενώ αποκάλυψε επίσης πως παίκτες έκλεψαν το σπίτι του Ατζούν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.