Η είδηση που κυκλοφόρησε για τον Βασίλη Καρρά μετά την περιπέτεια της υγείας του και διαψεύσθηκε άμεσα από το περιβάλλον του

March 30, 2023


Την επανεμφάνιση του ξεκινά να κάνει βήμα βήμα ο Βασίλης Καρράς μετά την περιπέτεια που έζησε με την υγεία του και τον έκανε να απέχει από τα επαγγελματικά του δρόμενα (δείτε εδώ τι είχε συμβεί). Ο σπουδαίος τραγουδιστής που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο, αναμένεται να κάνει δυναμικό comeback.Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε και μια είδηση πως κατεβαίνει στις εκλογές που θα πραγματοποιηθ…


Την επανεμφάνιση του ξεκινά να κάνει βήμα βήμα ο Βασίλης Καρράς μετά την περιπέτεια που έζησε με την υγεία του και τον έκανε να απέχει από τα επαγγελματικά του δρόμενα (δείτε εδώ τι είχε συμβεί). Ο σπουδαίος τραγουδιστής που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο, αναμένεται να κάνει δυναμικό comeback.


Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε και μια είδηση πως κατεβαίνει στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 21 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, όπως κυκλοφόρησε κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Θερμαϊκού με τον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ- Σύγχρονος Ανθρώπινος Δήμος». Ο εν λόγω συνδυασμός ανήκει στον νυν Δήμαρχο Θερμαϊκού, που ήταν και αυτός που έκανε γνωστή την είδηση, αναρτώντας φωτογραφίες με τον Βασίλη Καρρά.

«Στην σημερινή μας συνάντηση με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας Και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σχεδιάζει τον προεκλογικό αγώνα!!!! Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με συνέπεια, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα», έγραψε ο κ. Τσαμασλής σε ανάρτηση του στο Facebook.

Στην σημερινή μας συνάντηση με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ,αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες…

Posted by ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ on Tuesday, March 28, 2023

H διάψευση από το στενό περιβάλλον του Βασίλη Καρρά

Λίγες ώρες όμως, μετά την κυκλοφορία της είδησης και αφού σχολιάστηκε από πολλούς, σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, η εν λόγω είδηση δεν ισχύει. Άνθρωπος από το στενό επαγγελματικό περιβάλλον του Βασίλη Καρρά, διέψευσε την είδηση, αναφέροντας πως απλά στηρίζει τον κ. Γιώργο Τσαμασλή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.