Έτσι είναι το σώμα της Βανδή στα 52 χωρίς ρετούς: Σούσουρο με την φώτο που διέρρευσε, με μπουστάκι και σορτς

March 30, 2022


Έτσι είναι το σώμα της Βανδή στα 52 χωρίς ρετούς: Σούσουρο με την φώτο που διέρρευσε, με μπουστάκι και σορτς




Η Δέσποινα Βανδή έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz, το οποίο διατηρεί με αυστηρή διατροφή και πολλή γuμναστική.



Η αγαπημένη τραγουδίστρια, παρά το γεγονός πως στο παρελθόν έχει γεννήσει, προσέχει πολύ τη διατροφή της και γuμνάζεται καθημερινά. Μάλιστα, απολαμβάνει το περπάτημα και το τρέξιμο στα νότια προάστια όπου και κατοικεί.

«Γυμναστείτε στο σπίτι με ο,τι διαθέτετε! Ένα στρώμα, μια μπάλα και μερικά βάρη αρκούν. Ακόμα καλύτερα βγείτε στη φύση για γρήγορο περπάτημα η τρέξιμο», προέτρεπε τους διαδικτυακούς της φίλους κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε κατά τη διάρκεια της βόλτας της στην παραλία με σορτσάκι και αθλητικό μπουστάκι που αναδεικνύουν τις αναλογίες της.

Όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες, η τραγουδίστρια έχει ένα εκπληκτικό σώμα και παρόλο που πλέον είναι 52 χρονών παραμένει σeξι, πανέμορφη και εντυπωσιακή.



Τα tips της Δέσποινας Βανδή

Καφές: Έρευνες έχουν δείξει πως η πρωτεΐνη, καφεΐνη βοηθά στην αύξηση του μεταβολικού ρυθμού.

Σουβλάκι με φρέσκα λαχανικά: Οι σαλάτες είναι άριστη πηγή φυτικών ινών, που βοηθούν στον έλεγχο του σακχάρου ενώ ενισχύουν τηην πέψη. Ιδανικές για να συνοδέψουν την πρωτεΐνη.

Χυμός πορτοκάλι: Τα πορτοκάλια είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών και φυσικά βιταμίνης C.

Μπολ με φράουλες: Μια κούπα περιέχει 160% της καθημερινής συνιστώμενης ποσοτητας σε βιταμίνη C, μόλις με 50 θερμίδες.



Extra tip

Τα απογεύματα που σε πιάνουν οι λιγούρες στον καναπέ βλέποντας Netflix, μην πέσεις με τα μούτρα στα πατατάκια και τα ξηροκάρπια! Φτιάξε κουνουπίδι στον φούρνο με πάπρικα και φάε άφοβα… ταψιά ολόκληρα!



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.