Viral ξανά ο Χρήστος Μάστορας: Ανέβασε βίντεο να σιδερώνει χορεύοντας και σπάει ρεκόρ likes στο TikTok

March 29, 2024


Ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος έχει γίνει ιδιαίτερα ενεργός στα social media και κυρίως στην πλατφόρμα του Tik Tok, όπου παρουσιάζει πιο χιουμοριστικά βιντεάκια, ανέβασε ένα καινούργιο βίντεο, στο οποίο σιδερώνει ρούχα χορεύοντας.Ο γνωστός τραγουδιστής αναδημοσίευσε ένα βίντεο που είχε κοινοποιήσει πριν λίγο καιρό, στο οποίο τον βλέπουμε να σιδερώνει τα ρούχα του, καθώς όπως γράφει ο ίδιος με χιούμο…


Ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος έχει γίνει ιδιαίτερα ενεργός στα social media και κυρίως στην πλατφόρμα του Tik Tok, όπου παρουσιάζει πιο χιουμοριστικά βιντεάκια, ανέβασε ένα καινούργιο βίντεο, στο οποίο σιδερώνει ρούχα χορεύοντας.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναδημοσίευσε ένα βίντεο που είχε κοινοποιήσει πριν λίγο καιρό, στο οποίο τον βλέπουμε να σιδερώνει τα ρούχα του, καθώς όπως γράφει ο ίδιος με χιούμορ, στη σύντροφό του αρέσουν οι τακτικοί άντρες.

Ο Χρήστος Μάστορας μάλιστα, συνόδευσε το βίντεό του με το τραγούδι τους συγκροτήματός του, Μαζί σου, το οποία είχε κυκλοφορήσει πριν από 10 χρόνια.

@xmastoras_official #fyp #foryoupage #foryou #tiktok #xm #mastoras ♬ Mazi Sou – Melisses

«Διέλυσε» το μαγαζί ο Μαργαρίτης: Πήγε εκεί που τραγουδάει ο Μάστορας, πήρε το μικρόφωνο και είπε το Κελί 33

Ο Γιώργος Μαργαρίτης βρισκόταν ανάμεσα στον κόσμο που γέμισε το νυχτερινό κέντρο, στο οποίο εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας με τις «Μέλισσες».

Ο frontman του συγκροτήματος εντόπισε τον λαϊκό καλλιτέχνη στους θαμώνες και τον πλησίασε. Ο Γιώργος Μαργαρίτης τον τίμησε, μεταξύ άλλων, με ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια, το «Κελί 33».

@georgefandridis στο κελί 33….#mastoras #enastron #margaritis ♬ πρωτότυπος ήχος – George Fandridis

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.