Πανύψηλη, ίδια η Βαλέρια με ξανθά μαλλιά: Η Μαρίνα γίνεται 9 και η Μενεγάκη μας δείχνει 1η φορά το πρόσωπό της

March 29, 2024


Σήμερα, 29 Μαρτίου, είναι ένα ξεχωριστό ημερολόγιο για την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου, καθώς η μικρή τους Μαρίνα γιορτάζει τα εννιά της χρόνια! Η Μαρίνα, ένα κορίτσι με λαμπερή ομορφιά, ξανθά μαλλιά, και ανοιχτόχρωμα μάτια, προσθέτει κάθε χρόνο ακόμα περισσότερο στη χαρά και την ευτυχία των γονιών της.Η Μαρίνα φοιτά σε ένα πρωτοποριακό Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση,…


Σήμερα, 29 Μαρτίου, είναι ένα ξεχωριστό ημερολόγιο για την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου, καθώς η μικρή τους Μαρίνα γιορτάζει τα εννιά της χρόνια! Η Μαρίνα, ένα κορίτσι με λαμπερή ομορφιά, ξανθά μαλλιά, και ανοιχτόχρωμα μάτια, προσθέτει κάθε χρόνο ακόμα περισσότερο στη χαρά και την ευτυχία των γονιών της.

Μαρίνα Παντζόπουλου: Λίγα λόγια για εκείνη

Η Μαρίνα φοιτά σε ένα πρωτοποριακό Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση, όπου εκτός από τα αγγλικά που είναι η κύρια γλώσσα διδασκαλίας, η ελληνική γλώσσα διδάσκεται ως ξένη. Αυτό το εκπαιδευτικό περιβάλλον προσφέρει μια πλούσια διαπολιτισμική εμπειρία και εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη ακαδημαϊκή ανάπτυξη, ενισχύοντας τις γλωσσικές και κοινωνικές δεξιότητες της Μαρίνας από μικρή ηλικία.

Καθώς η Μαρίνα προσθέτει ένα ακόμα κεράκι στην τούρτα της ζωής της, είναι σίγουρο πως η οικογένεια Μενεγάκη-Παντζόπουλου θα γιορτάζει αυτήν την ξεχωριστή ημέρα με πολλή αγάπη, ευχές και φυσικά, άφθονη χαρά. Ευχόμαστε στη Μαρίνα κάθε ευτυχία και ένα μέλλον γεμάτο επιτυχίες και χαμόγελα!

Η μικρή έχει άριστες σχέσεις με τα τρία αδέρφια της, Λάουρα, Βαλέρια και Άγγελο Λάτσιο.

«Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της number one θέλει τον πατέρα της. Toν θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει. Έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους. «Μπαμπά μου. Μπαμπά μου θέλω. Δικό μου μπαμπά μου». «Nτάξει παιδί μου. Δεν σου είπαμε και τίποτα» σας το ορκίζομαι», έχει αποκαλύψει η Ελένη για τη σχέση της Μαρίνας με τον μπαμπά της.

«Εμένα η Μαρίνα μου ζητά συνέχεια κούκλες μωρά, θέλει να είναι η μαμά τους. Στα προηγούμενα παιδιά μου δεν έχω πάρει πολλές κούκλες, εννοείται ότι έπαιρνα πολλά παιχνίδια, αλλά όχι κούκλες, δεν τις αναζητούσαν όπως εγώ… Εγώ θυμάμαι να ζητάω κούκλα, εκείνες που μιλούσαν… Η δίκια μου, η μικρή όλο τέτοια κάνει, δίνει εντολές να φάει, της μιλάει…», έχει πει η Ελένη.

Κάθε χρόνο η παρουσιάστρια διοργανώνει στην μικρή της κόρη ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά της, έτσι και φέτος που η Μαρίνα γίνεται εννιά χρονών η μαμά της έχει φροντίσει για το πάρτι γενεθλίων της που θα της μείνει αξέχαστο!

Για πρώτη φορά χωρίς emoji:

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το πρωί, με αφορμή τα εννιάτα γενέθλια της κόρης της Μαρίνας, μοιράστηκε δύο εκφραστικές φωτογραφίες της στο Instagram. Σε αυτές, για πρώτη φορά, η Μενεγάκη επέλεξε να μην κρύψει το πρόσωπο της Μαρίνας με emoji, δείχνοντας την υπερηφάνεια και την αγάπη της για την κόρη της.

«Το μικρό κορίτσι μου , το στερνοπουλακι μου γίνεται σήμερα 9 χρόνων !!! Χρόνια πολλά Μαρινακι μας , σε λατρεύουμε παιδί μου ! #eleni #περηφανημανουλα», έγραψε στη λεζάντα της η παρουσιάστρια.

Ακολουθούν φωτογραφίες:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.