Λάλος – Λαμπροπούλου. Οι κοινές πόζες στα social media «Μετά από απαίτηση του κόσμου επιτέλους ανταποκριθήκαμε»

March 29, 2024


Δεν το παραδέχονται όμως είναι μαζί και το ξέρουν και αρκετοί από τον “Σασμό” οι οποίοι… μιλούν! γιατί δεν το παραδέχονται;   Πάντως σε μια γύρα στο προφίλ του Λάλου, βλέπουμε πως έχει πολλές φωτο με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου παρά με τη γυναίκα του.    Μάλιστα στη φωτογραφία που ποζάρουν στο αυτοκίνητο, ο ηθοποιός γράφει «Μετά από απαίτηση του κόσμου …


Δεν το παραδέχονται όμως είναι μαζί και το ξέρουν και αρκετοί από τον “Σασμό” οι οποίοι… μιλούν! γιατί δεν το παραδέχονται;

 

  • Γιατί θέλουν πρώτα να διαδοθεί ο χωρισμός από τους συζύγους τους και μετά να κάνουν κοινή εμφάνιση. Του τύπου πως μετά έσμιξαν!

 

 

Πάντως σε μια γύρα στο προφίλ του Λάλου, βλέπουμε πως έχει πολλές φωτο με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου παρά με τη γυναίκα του.

 

  • Εντάξει, για να προβάλλει τη σειρά αφού είναι από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια.

 

 

 

Μάλιστα στη φωτογραφία που ποζάρουν στο αυτοκίνητο, ο ηθοποιός γράφει «Μετά από απαίτηση του κόσμου επιτέλους ανταποκριθήκαμε» 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.