Η Κρίστεν Στιούαρτ και η αρραβωνιαστικιά της έτοιμες να αποκτήσουν παιδιά – Η κίνηση που έκαναν

March 29, 2024


Η Κρίστεν Στιούαρτ σχεδιάζει ήδη με την αρραβωνιαστικιά της, Ντίλαν Μέγιερ, το επόμενο βήμα στη σχέση τους: την απόκτηση της δικής τους οικογένειας. Η 33χρονη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του «Twilight» αποκάλυψε στο podcast «Not Skinny But Not Fat» την Τρίτη πως εκείνη και η Μέγιερ έκαναν πρόσφατα τα πρώτα βήματα για να εξασφαλίσουν το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού στο μέλλον. «Έχουμε κάνει δι…


Η Κρίστεν Στιούαρτ σχεδιάζει ήδη με την αρραβωνιαστικιά της, Ντίλαν Μέγιερ, το επόμενο βήμα στη σχέση τους: την απόκτηση της δικής τους οικογένειας. Η 33χρονη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του «Twilight» αποκάλυψε στο podcast «Not Skinny But Not Fat» την Τρίτη πως εκείνη και η Μέγιερ έκαναν πρόσφατα τα πρώτα βήματα για να εξασφαλίσουν το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού στο μέλλον. «Έχουμε κάνει διάφορα πράγματα, όπως το να καταψύξουμε τα ωάριά μας και άλλα τέτοια» είπε η Κρίστεν Στιούαρτ στην οικοδέσποινα Αμάντα Χιρσκ, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. «Έτσι, αν θέλουμε, μπορούμε» πρόσθεσε, σημειώνοντας πως θέλουν να κρατήσουν τις επιλογές τους «ανοιχτές». Η Στιούαρτ και η Μέγιερ, οι οποίες ήταν φίλες για χρόνια, άρχισαν να βγαίνουν το 2019 και η πρόταση γάμου έγινε δύο χρόνια αργότερα. Ωστόσο, παρότι είναι αρραβωνιασμένες εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, δεν έχουν ορίσει ακόμη ημερομηνία γάμου. «Είμαστε και οι δύο πολύ χαλαροί άνθρωποι» ανέφερε η Στιούαρτ.

  • «Έχουμε ένα πολύ χαλαρό σχέδιο -που μας ταιριάζει- για μετά την πρώτη μου ταινία». Αν κρίνει όμως κανείς από το ότι η ηθοποιός δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τα γυρίσματα του σκηνοθετικού της ντεμπούτου, με τίτλο «The Chronology of Water», τότε η ημερομηνία αυτή αργεί ακόμα. Στο ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού, η Κρίστεν Στιούαρτ αναφέρθηκε και κατά την πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Rolling Stone». «Δεν ξέρω πώς θα είναι η οικογένειά μου, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποκτήσω παιδιά» δήλωσε. «Και, επίσης, ιδανικά κάποια στιγμή σύντομα θα πω: “Θέλω να κάνω παιδί”. Θέλω πραγματικά να συμβεί αυτό». Βέβαια, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν έχουν σχεδιάσει ακόμη το πώς θα γίνει αυτό, ωστόσο έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να κυοφορήσει η μία τα έμβρυα της άλλης. «Δεν φοβάμαι να μείνω έγκυος. Δεν φοβάμαι να κάνω παιδί» εξήγησε η Κρίστεν Στιούαρτ.

«Αλλά φοβάμαι τόσο πολύ τον τοκετό, που είναι τρελό» πρόσθεσε. Μάλιστα, παρομοίασε τον τοκετό με την αίσθηση του να παίρνεις πολλά φάρμακα και να χάνεις τον έλεγχο του σώματός σου. «Το μισώ αυτό. Θέλω να πω, καπνίζω πολύ χόρτο -προφανώς αυτοθεραπεύομαι-, αλλά δεν μου αρέσουν τα σκληρά ναρκωτικά» εξήγησε. «Και έχω δοκιμάσει – πολλά. Απλώς δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω». Ωστόσο, η Στιούαρτ δήλωσε ότι η σκέψη να κυοφορήσει το παιδί της είναι τόσο «ριζοσπαστική», που θα ήταν πρόθυμη να αντιμετωπίσει τους φόβους της – ειδικά με τη Μέγιερ στο πλευρό της. «Βρήκα το κατάλληλο άτομο επειδή μπορώ να είμαι τόσο εμμονική σε αυτό που κάνω. Και, ευτυχώς, στην κοπέλα μου, σύντροφό μου, αρέσουν τα ίδια πράγματα με εμένα» δήλωσε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.