Ρούλα Ρέβη – «Δεν αγχώνομαι να πω κάτι στον Αποστόλη, του έχω πει τα χειρότερα»

March 29, 2024


Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, μίλησε η Ρούλα Ρέβη, στο διαδικτυακό podcast “The speakers”.«Δεν νιώθω καθόλου σύζυγος, νιώθω φίλη με τον άντρα μου. Ούτε σύντροφος, ούτε συνοδοιπόρος… Με τον φίλο σου είσαι συνοδοιπόρος, μου αρέσει η λέξη. Τον άντρα μου τον νιώθω φίλο μου. Νιώθω απόλυτη οικειότητα και αποδοχή.Δεν αγχώνομαι να πω κάτι στον Αποστόλη, δεν μου δημιουργεί στρες και…


Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, μίλησε η Ρούλα Ρέβη, στο διαδικτυακό podcast “The speakers”.

«Δεν νιώθω καθόλου σύζυγος, νιώθω φίλη με τον άντρα μου. Ούτε σύντροφος, ούτε συνοδοιπόρος… Με τον φίλο σου είσαι συνοδοιπόρος, μου αρέσει η λέξη. Τον άντρα μου τον νιώθω φίλο μου. Νιώθω απόλυτη οικειότητα και αποδοχή.

Δεν αγχώνομαι να πω κάτι στον Αποστόλη, δεν μου δημιουργεί στρες και του έχω πει τα χειρότερα. Ούτε μου δημιουργεί στρες να μαλώσω μαζί του, γιατί είναι ο φίλος μου, ο άνθρωπός μου που ξέρω ότι δεν τίθεται μετά θέμα αν θα φύγω ή θα φύγεις», είπε η Ρούλα Ρέβη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.