Μπράβο της: 27χρονη φοιτήτρια συγκατοίκησε με 95χρονη για να πληρώνει μικρότερο ενοίκιο και η ηλικιωμένη να μην νιώθει μόνη

March 29, 2024


Μπράβο της: 27χρονη φοιτήτρια συγκατοίκησε με 95χρονη για να πληρώνει μικρότερο ενοίκιο και η ηλικιωμένη να μην νιώθει μόνη


Μία φοιτήτρια σκέφτηκε έναν έξυπνο τρόπο για να βρει σπίτι στην ακριβή αγορά του Λονδίνου – μετακομίζοντας με μία 95χρονη συνταξιούχο.

“Η Florence είναι αστεία και χαίρομαι να μιλάω μαζί της. Έχουμε γίνει φίλες.”

“Και φαίνεται να βγαίνει περισσότερο από μένα!”

“Θα την αποκαλούσα στενή μου φίλη. Μιλάμε για όλα, όπως θα ήθελα και με τις άλλες φίλες μου.”

“Ένας άλλος άνθρωπος μέσα στο σπίτι κάνει μεγάλη διαφορά.”

“Είναι ωραίο να μοιράζεσαι πράγματα με άλλους ανθρώπους.”

Η Alexandra είπε: “Πριν συναντήσω τη Florence, ήμουν απόλυτα τρομοκρατημένη. Δεν έμοιαζε το πιο φυσιολογικό πράγμα που πήγαινα να κάνω το να μείνω με ένα ηλικιωμένο άτομο.”

“Το κόστος ενοικίασης ενός σπιτιού στο Λονδίνο είναι επίσης πολύ υψηλό, αλλά με τη Florence η ζωή εδώ είναι πιο προσιτή.”

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.