Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Οι πρώτες πληροφορίες

March 29, 2024


Μια απρόσμενη περιπέτεια υγείας αντιμετώπισε ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, το απόγευμα της ΠέμπτηςO Δημήτρης Κόκοτας, εντελώς ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διακομισθεί άμεσα με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια των προβών του με την Τραϊάνα Ανανία για το J2US και το επερχόμενο νέο live του Σάββατου, ο γνωστός τραγουδιστής σταμάτησε τη…


Μια απρόσμενη περιπέτεια υγείας αντιμετώπισε ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, το απόγευμα της Πέμπτης

O Δημήτρης Κόκοτας, εντελώς ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διακομισθεί άμεσα με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια των προβών του με την Τραϊάνα Ανανία για το J2US και το επερχόμενο νέο live του Σάββατου, ο γνωστός τραγουδιστής σταμάτησε την πρόβα του, καθώς όπως ήδη αναφέραμε παραπονέθηκε ότι δεν αισθάνεται καλά.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι νεότερο για την υγεία του. Δεν υπάρχει κάποια επιπλέον πληροφορία για την αιτία που οδήγησε τον τραγουδιστή στο νοσοκομείο, ούτε είναι γνωστό αν θα νοσηλευτεί ή θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.