Της φόρεσε κάλτσες με φτερά και την έκανε αεροπλανάκι – “Έλιωσε” το instagram με την ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη

March 29, 2023


Ο Άκης Πετρετζίκης με την αγαπημένη του σύντροφο, διανύουν τις καλύτερες στιγμές της ζωής τους, αφού έχουν συνέχεια στην αγκαλιά τους τον δεύτερο καρπό του έρωτα τους, την κόρη τους. Ο διάσημος chef σχεδόν σε καθημερινή βάση αναρτεί διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα του με την λίγων μηνών κόρη τους. Θα λέγαμε ότι ο Άκης Πετρετζίκης είναι ο ορισμός του χαζομπαμπά. Πως να μην είναι όταν εκ…


Ο Άκης Πετρετζίκης με την αγαπημένη του σύντροφο, διανύουν τις καλύτερες στιγμές της ζωής τους, αφού έχουν συνέχεια στην αγκαλιά τους τον δεύτερο καρπό του έρωτα τους, την κόρη τους. Ο διάσημος chef σχεδόν σε καθημερινή βάση αναρτεί διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα του με την λίγων μηνών κόρη τους.


Θα λέγαμε ότι ο Άκης Πετρετζίκης είναι ο ορισμός του χαζομπαμπά. Πως να μην είναι όταν εκτός ότι του έχει κλέψει την καρδιά, είναι και φτυστή με αυτόν (δείτε εδώ την φωτογραφία τους).

Αυτή την φορά όμως, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Άκης Πετρετζίκης έκανε μια νέα ανάρτηση, που τον δείχνει να κάνει “αεροπλανάκι” με την κόρη του και να είναι φανερά χαρούμενος και ευτυχισμένος.

Η φωτογραφία του Άκη Πετρεζίκη με την κόρη του

Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη

Όλη η αλήθεια για τον γάμο και την οικογένειά του

Την πρωτοχρονιάτικη κοπή της πίτας έκοψε χθες 23/2 το βράδυ ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha και φυσικά οι περισσότεροι από τους παρουσιαστές αλλά και διάφορα μέλη του καναλιού έδωσαν το παρών -δείτε εδώ ποιοι πήγαν και ποιοι όχι.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες των τηλεοπτικών ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ζωή του, ως πατέρας δύο παιδιών πλέον (δείτε εδώ μια υπέροχη φωτογραφία με την κορούλα του).

«Πέρασαν πολλά χρόνια από τη στιγμή που ήρθα στον Alpha και τον έχω πετύχει και σε καλές στιγμές και σε κακές. Φέτος διανύουμε ίσως από τις καλύτερες χρονιές», είπε αρχικά ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος είπε ότι θα συνεχίσει στο κανάλι και την επόμενη σεζόν.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, τόνισε: «Τα επαγγελματικά σπίτι δεν μπαίνουν από την πόρτα, δεν είναι σωστό. Στο σπίτι δεν μπορεί να πηγαίνεις μόνο χαρές, υπάρχουν και οι λύπες, αν είναι όμως να πηγαίνει λύπες, άστο. Και με δύο παιδιά τώρα. Δεν είμαστε για τέτοια πράγματα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.