Πέτρος Λαγούτης – «Οι γιοι μου δε θέλουν να μιλάω πολύ γι’ αυτούς»

March 28, 2024


Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 28/3 στο πλατό της εκπομπής Mega Καλημέρα, και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στους δυο γιούς του.Ο Πέτρος Λαγούτης παραδέχτηκε ότι οι δυο γιοι του δε θέλουν να μιλάει πολύ γι’ αυτούς στις συνεντεύξεις τους, ενώ τόνισε πως θέλει και οι δυο να κάνουν στη ζωή τους αυτό που πραγματικά αγαπούν.«Τα παιδιά μου, δε θέλουν να μιλάω πολύ γι’ αυτά. Ο Δημήτρης είναι γνω…


Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 28/3 στο πλατό της εκπομπής Mega Καλημέρα, και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στους δυο γιούς του.

Ο Πέτρος Λαγούτης παραδέχτηκε ότι οι δυο γιοι του δε θέλουν να μιλάει πολύ γι’ αυτούς στις συνεντεύξεις τους, ενώ τόνισε πως θέλει και οι δυο να κάνουν στη ζωή τους αυτό που πραγματικά αγαπούν.

«Τα παιδιά μου, δε θέλουν να μιλάω πολύ γι’ αυτά. Ο Δημήτρης είναι γνωστό, τελειώνει το δεύτερο έτος του Εθνικού, ο Γιωργής, ο μικρός, είναι τρίτη Λυκείου φέτος, δίνει Πανελλήνιες, λέει για Πληροφορική, θα δούμε. Θα κάνει ό,τι θέλει. Υπάρχει μια πλευρά που λέει, “αχ, να έχουμε και έναν φυσιολογικό μέσα στο σπίτι”, από την άλλη και αυτό που επέλεξε ο Δημήτρης, έχει τη γοητεία του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.