Γιώργος Παπαγεωργίου – «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση, δεν μας απασχολεί»

March 28, 2024


Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη έδωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την πατρότητα.«Ισχύει ότι στο show μας φεύγουν εσώρουχα στον αέρα, είναι το trademark της μπάντας μας. Κάποια στιγμή περιμέναμε να μπούμε στο θέατρο και ήρθε ένας φωτογράφος και διάλεξαν μια φωτογραφία με μια παρεξηγήσιμη χειρονομία και την μόστραραν σαν να είμαι εγώ…


Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη έδωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την πατρότητα.

«Ισχύει ότι στο show μας φεύγουν εσώρουχα στον αέρα, είναι το trademark της μπάντας μας. Κάποια στιγμή περιμέναμε να μπούμε στο θέατρο και ήρθε ένας φωτογράφος και διάλεξαν μια φωτογραφία με μια παρεξηγήσιμη χειρονομία και την μόστραραν σαν να είμαι εγώ ο κακός», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είπε στη συνέχεια: «Έχει συμβεί να είμαι διακοπές και να έρθει μια κυρία να μου μιλήσει ενώ την ίδια στιγμή ήταν σε βιντεοκλήση με την αδερφή της, ήταν άβολο γιατί ήμουν απλά με ένα μαγιό. Η Μαρίνα Σάττι είναι πολύ ταλαντούχα. Προσωπικά η eurovision δεν με αφορά, δεν θεωρώ ότι έχει κάποια βαρύτητα για να ασχολείται μια ολόκληρη χώρα με αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.