Κάτια Ταραμπάνκο – «Την απιστία τη συζητάω για να καταλάβω από πού προήλθε»

March 28, 2024


Σε νυχτερινή της έξοδο συνάντησαν την Κάτια Ταραμπάνκο οι δημοσιογράφοι. Το μοντέλο και ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τα προσωπικά της, όπου δεν τα πάει καλά τώρα τελευταία.Η Κάτια Ταραμπάνκο είπε στη συνέχεια: «Την απιστία τη συζητάω για να καταλάβω από πού προήλθε και αν έκανα κάτι λάθος εγώ».   


Σε νυχτερινή της έξοδο συνάντησαν την Κάτια Ταραμπάνκο οι δημοσιογράφοι. Το μοντέλο και ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τα προσωπικά της, όπου δεν τα πάει καλά τώρα τελευταία.

  • «Είμαι σε μια περίοδο που έχω καταλάβει ότι στη δουλειά τα πάω περίφημα και στα προσωπικά τα πάω σκ…ά! Κάνω πάρα πολύ μεγάλη ενδοσκόπηση, βλέπεις και η υγεία μου έχει πέσει από την τόση ενδοσκόπηση και από όλα αυτά τα θέματα. Προσωπικά, όλα καλά, όλα ήρεμα, τίποτα, ησυχία», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είπε στη συνέχεια: «Την απιστία τη συζητάω για να καταλάβω από πού προήλθε και αν έκανα κάτι λάθος εγώ».

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.