Ο Αγγελόπουλος απάντησε on air στα επίμονα τηλέφωνα της Δήμητρας Βαμβακούση

March 28, 2024


Καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτη 27/3 ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο ίδιος βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Κύπρο για επαγγελματικές υποχρεώσεις και ως εκ τούτου παραχώρησε συνέντευξη στην κυπριακή τηλεόραση. Στη διάρκεια της συνέντευξης, εξέφρασε την ανησυχία του, καθώς η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση τον έπαιρνε επανειλημμένως τηλέ…


Καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτη 27/3 ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο ίδιος βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Κύπρο για επαγγελματικές υποχρεώσεις και ως εκ τούτου παραχώρησε συνέντευξη στην κυπριακή τηλεόραση. Στη διάρκεια της συνέντευξης, εξέφρασε την ανησυχία του, καθώς η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση τον έπαιρνε επανειλημμένως τηλέφωνο ενώ γνώριζε ότι εκείνος βρισκόταν στον αέρα του Alpha. Ο πρώην νικητής του Survivor απολογήθηκε on air στην παρουσιάστρια, καθώς απάντησε στο τηλέφωνο ενημερώνοντας τη σύζυγό του ότι έδινε συνέντευξη ζωντανά. Ο ίδιος επισήμανε στη συνέχεια πως υπέθεσε ότι συνέβαινε κάτι με το μωρό, για αυτό και αναγκάστηκε να σηκώσει το τηλέφωνο στην Δήμητρα Βαμβακούση.

  • Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.