Αποκάλυψη Μουτίδου – «Μιλήσαμε για το Booth και όλα δείχνουν ότι ίσως γίνει»

March 28, 2024


Η Σοφία Μουτίδου βρέθηκε στα γραφεία της Barking Well καθώς ακούγεται έντονα ότι επιστρέφει το Booth.Σύμφωνα μάλιστα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η εκπομπή φέρεται να επιστρέφει με την αρχική του σύνθεση ξανά στη μεσημεριανή ζώνη και όχι στη βραδινή.Η ηθοποιός αποκάλυψε αρχικά ότι σπουδάζει σύμβουλος ψυχικής υγείας γι’ αυτό και τα βίντεό της στα social έχουν πλέον αυτόν τον προσανατολισμό.«Φοβάμαι ν…


Η Σοφία Μουτίδου βρέθηκε στα γραφεία της Barking Well καθώς ακούγεται έντονα ότι επιστρέφει το Booth.

Σύμφωνα μάλιστα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η εκπομπή φέρεται να επιστρέφει με την αρχική του σύνθεση ξανά στη μεσημεριανή ζώνη και όχι στη βραδινή.

Η ηθοποιός αποκάλυψε αρχικά ότι σπουδάζει σύμβουλος ψυχικής υγείας γι’ αυτό και τα βίντεό της στα social έχουν πλέον αυτόν τον προσανατολισμό.

«Φοβάμαι να μιλήσω αλλά μιλάω. Όσο δεν ντρεπόμαστε τόσο το καλύτερο. Μαθαίνουμε να μην λέμε την αλήθεια».

«Κάτι μόλις συζήτησα και είναι πιθανόν να ξανακάνω τηλεόραση. Για το Booth μιλήσαμε τώρα και όλα δείχνουν ότι ίσως γίνει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.