Σταύρος Ζαλμάς – «Όποιος θέλει να “ξεπλύνει” λεφτά μπαίνει στο θέατρο»

March 28, 2024


Ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το πρόωρο τέλος του «Έρωτα φυγά» και για τις συνεργασίες του.«Δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος του Έρωτα φυγά, μετά την απόφαση του ΕΚΟΜΕ, δεν θα χρηματοδοτείται τρίτος κύκλος.Δεν έχουμε ξαναπεράσει κάτι παρόμοιο με αυτό που έγινε με τη σειρά, είναι παγκόσμια πρεμιέρα. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά στην ελληνική τηλεόραση ένα πετυχημένο σήριαλ να πρέπ…


Ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το πρόωρο τέλος του «Έρωτα φυγά» και για τις συνεργασίες του.

«Δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος του Έρωτα φυγά, μετά την απόφαση του ΕΚΟΜΕ, δεν θα χρηματοδοτείται τρίτος κύκλος.

Δεν έχουμε ξαναπεράσει κάτι παρόμοιο με αυτό που έγινε με τη σειρά, είναι παγκόσμια πρεμιέρα. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά στην ελληνική τηλεόραση ένα πετυχημένο σήριαλ να πρέπει να διακοπεί και να αλλάξει και κανάλι. Ήταν πληγωτικό γιατί δοθήκαμε ολόψυχα σε αυτή τη δουλειά και την υποστηρίξαμε σαν να ήταν προσωπική πρόκληση για τον καθένα», είπε αρχικά.

«Όσες φορές χρειάστηκε να αποχωρήσω από θεατρική παράσταση, το έκανα πριν ξεκινήσει. Έχω αντιμετωπίσει άσχημες, απότομες και αγενείς συμπεριφορές άλλα δεν έχω επιτρέψει σε κανέναν να μου φερθεί έτσι. Δεν έχω επιτρέψει να φερθούν άσχημα σε κανέναν ηθοποιό σε θίασο που συμμετέχω γιατί ένας νέος ηθοποιός θα φοβηθεί να αντιδράσει, εμείς θα τον προστατέψουμε» τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.