Γιώργος Σουξές – «Κοιμήθηκα στο γύρισμα και ο συνάδελφος νόμιζε ότι έπαθα εγκεφαλικό»

March 28, 2024


Ο Γιώργος Σουξές και ο Θάνος Λέκκας μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Πέννυ Γιαννοπούλου για τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Mega, Ναυάγιο και αποκάλυψαν άγνωστες ιστορίες.«Σε μια σκηνή τρώγαμε και το ψωμί που μας έφεραν ήταν σαν αντίδωρο. Έτσι συμπλήρωσα στα λογία “φάε κι ένα αντίδωρο, δεν κάνει να το πετάμε”. Η πιο δύσκολη σκηνή στο Ναυάγιο ήταν όταν προσευχόμουν σε ένα εικόνισμ…


Ο Γιώργος Σουξές και ο Θάνος Λέκκας μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Πέννυ Γιαννοπούλου για τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Mega, Ναυάγιο και αποκάλυψαν άγνωστες ιστορίες.

«Σε μια σκηνή τρώγαμε και το ψωμί που μας έφεραν ήταν σαν αντίδωρο. Έτσι συμπλήρωσα στα λογία “φάε κι ένα αντίδωρο, δεν κάνει να το πετάμε”. Η πιο δύσκολη σκηνή στο Ναυάγιο ήταν όταν προσευχόμουν σε ένα εικόνισμα να βοηθήσει τη γυναίκα μου να καταλάβει ότι το παιδί μας έχει πνιγεί, έπαθα μεγάλο πατατράκ.

Σε μια σκηνή που ήμουν κουρασμένος και δεν έπαιρνε εμένα η κάμερα, έκλεισαν τα μάτια μου κι αποκοιμήθηκα πάνω στο τραπέζι. Ο συνάδελφος μου όταν με είδε πάνω στο τραπέζι να κοιμάμαι νόμιζε ότι είχα πάθει εγκεφαλικό. Μια μέρα ήμουν κουρασμένος και παρακαλούσα κάτι να συμβεί για να τελειώσει το γύρισμα και ξαφνικά έπεσαν μπροστά μου τα φώτα, στο τσακ δεν σκοτώθηκα», είπε ο Γιώργος Σουξές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.