Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου. Ούτε “καλημέρα” μετά το χωρισμό. Η αιτία και…

March 28, 2024


Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου. Ούτε “καλημέρα” μετά το χωρισμό. Η αιτία και…


Νέα εμφάνιση μόνη σε μια ακόμη πρεμιέρα έκανε η Έλενα Μαυρίδου συνοδευόμενη από την κόρη της αλλά χωρίς τον Δημήτρη Λάλο.
  • Το ζευγάρι μετά τα Μπλοκαρίσματα στο ίνσταγκραμ, μαθαίνω πως δεν έχει επαφές καθόλου, και ο μόνος λόγος που επικοινωνούν είναι για το πότε θα δει ο ηθοποιός την κόρη του στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία ενώ είναι και πολύ καλός πατέρας, κάτι για το οποίο συμφωνεί και η πρώην σύζυγός του.
Όσο για τους λόγους του χωρισμού;
Οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο που υπάρχει αρκετό καιρό. Δεν το υιοθετούμε… το μεταφέρουμε. Κι αυτό διότι υπάρχουν παιδιά στη μέση και οφείλουμε να σεβαστούμε την επιλογή του ζευγαριού να ανακοινώσει εκείνο όποτε κρίνει ώριμο τις λεπτομέρειες του χωρισμού του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.