Επίθεση Λιάγκα στον Θεοφάνους – «Ντροπή! Ύβρις!»

March 28, 2023


Η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε τον Γιώργο Θεοφάνους στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και του ζητήθηκε να κάνει μία δήλωση σχετικά με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το τραγούδι «Φεγγάρι» στη διαφήμιση των Jumbo.«Είναι ντροπή να συγκρίνουμε τα Τέμπη που είναι μία εθνική τραγωδία με ένα τραγούδι και αν έπρεπε να δοθεί. Είναι ντροπή! Ντροπή πραγματικά! Ασχολούμαστε μία και μιάμιση ώρα την …


Η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε τον Γιώργο Θεοφάνους στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και του ζητήθηκε να κάνει μία δήλωση σχετικά με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το τραγούδι «Φεγγάρι» στη διαφήμιση των Jumbo.

  • «Παιδιά δεν έχετε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθείτε; Υπάρχουν πιο σοβαρά, πίστεψέ με. Σε παρακαλώ, για όνομα του Θεού! Ξεχάσατε τα Τέμπη ξαφνικά;», απάντησε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

«Είναι ντροπή να συγκρίνουμε τα Τέμπη που είναι μία εθνική τραγωδία με ένα τραγούδι και αν έπρεπε να δοθεί. Είναι ντροπή! Ντροπή πραγματικά! Ασχολούμαστε μία και μιάμιση ώρα την ημέρα με αυτό, κάνοντας ρεπορτάζ. Θα μπορούσε ο κ. Θεοφάνους που έκανε μαθήματα δημοσιογραφίας να απαντήσει διαφορετικά. Επίσης, σε μία τηλεόραση δεκάδων εκπομπών κάποιος θα ασχοληθεί και με αυτό. Ασχολούμαστε και με το lifestyle, δεν το αρνούμαστε. Είναι ένα θέμα που είναι υπαρκτό. Η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε πολύ στεναχωρημένη. Αν ασχολούμαστε με τα Τέμπη, απαγορεύεται να ασχοληθούμε με αυτό; Ποιος το λέει αυτό; Ντροπή! Ντροπή και μόνο η σύγκριση. Αποτελεί ύβρη», σχολίασε εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

  • «Η Νατάσα είναι βαθύτατα στεναχωρημένη και απογοητευμένη από τον Γιώργο Θεοφάνους. Εκλήθη η Νατάσα Θεοδωρίδου επισήμως να συμμετάσχει σε συναυλία του Γιώργου Θεοφάνους κι εκείνη αρνήθηκε. Αν έχει απορία ο κ. Θεοφάνους, να του απαντήσουμε ότι είναι στεναχωρημένη», αποκάλυψε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.