Δημοσίευμα-“σεισμός”: Με συμπτώματα δηλητηρίασης Ρόμαν Αμπράμοβιτς και Ουκρανοί διαπραγματευτές

March 28, 2022


Δημοσίευμα-“σεισμός”: Με συμπτώματα δηλητηρίασης Ρόμαν Αμπράμοβιτς και Ουκρανοί διαπραγματευτές




Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς πιθανώς έπαθε δηλητηρίαση ενόσω έκανε τον διαπραγματευτή μεταξύ Κιέβου και Μόσχας.



Μια είδηση που κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου και προκαλεί σοκ μεταδίδεται από την Wall Street Journal.

Η είδηση λέει πως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και κάποιοι Ουκρανοί που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις με την Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν για την παύση του πολέμου, εμφάνισαν συμπτώματα δηλητηρίασης, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό το πότε συνέβη αυτό.

Δείτε την ανάρτηση που προκάλεσε… σεισμό στα social media



Ο ανταποκριτής της Wall Street Journal στο Λονδίνο, Max Colchester, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε συνέβη το περιστατικό στη διάρκεια του πολέμου, καθώς σε ανάρτησή του στο Twitter τονίζει πως όλα συνέβησαν στις αρχές του μήνα.



Προαναγγέλλει δε, την ανάρτηση του ολοκληρωμένου ρεπορτάζ εντός ολίγου.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.