Η Μαρία Μπεκατώρου όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Βίντεο από την πρώτη της εκπομπή, το 1995

March 27, 2024


Η 21χρονη τότε, Μαρία Μπεκατώρου είχε κόκκινα μαλλιά, κουρεμένα σε ένα κοντό καρέ.Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο από την πλατφόρμα του TikTok με πρωταγωνίστρια την Μαρία Μπεκατώρου, παρουσιάζοντας την πρώτη της εκπομπή.Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα βίντεο που χρονολογείται στο 1995, όταν η παρουσιάστρια ήταν 21 ετών κι είχε αναλάβει την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής «Prestige»…


Η 21χρονη τότε, Μαρία Μπεκατώρου είχε κόκκινα μαλλιά, κουρεμένα σε ένα κοντό καρέ.

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο από την πλατφόρμα του TikTok με πρωταγωνίστρια την Μαρία Μπεκατώρου, παρουσιάζοντας την πρώτη της εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα βίντεο που χρονολογείται στο 1995, όταν η παρουσιάστρια ήταν 21 ετών κι είχε αναλάβει την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής «Prestige» και φαίνεται σχεδόν… αγνώριστη.

Η 21χρονη τότε, Μαρία Μπεκατώρου είχε κόκκινα μαλλιά, κουρεμένα σε ένα κοντό καρέ.

«Πέμπτη σήμερα, 9 Νοεμβρίου. Prestige και πάλι εδώ κοντά σας, για να περάσουμε μαζί ένα όμορφο δίωρο. Ένα δίωρο που θα σας κρατήσουμε συντροφιά έτσι ζεστά, μιας και ο καιρός σύντομα από ό,τι λέει και η ΕΜΥ είναι αρκετά κρύος», ακούγεται να λέει κατά την έναρξη της εκπομπής.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.