Οι αδερφές Σκιαδαρέση στην Ξάνθη! Θα οργώσουν την Ελλάδα οι κόρες των δύο ηθοποιών.

March 27, 2023


Μέχρι την Ξάνθη ταξίδεψαν η Σκιαδαρέσες για να παρουσιάσουν το live τους στους θαυμαστές τους. Οι δυο τους δούλεψαν πολύ μέσα στην καραντίνα και αποφάσισαν πως αυτό που θέλουν να κάνουν είναι live με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Πριν δυο μέρες εμφανίστηκαν στην Ξάνθη και θα συνεχίσουν να ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά τόσο ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης όσο και η Μπέσυ Μάλφα είναι περήφαν…


Μέχρι την Ξάνθη ταξίδεψαν η Σκιαδαρέσες για να παρουσιάσουν το live τους στους θαυμαστές τους.

  • Οι δίδυμες Νίκη και Ολγα μπορεί να μην ακολούθησαν το επάγγελμα των γονιών τους και να μην έγιναν ηθοποιοί, από μικρές όμως είχαν ιδιαίτερη αγάπη στο τραγούδι και την σύνθεση.

 

Οι δυο τους δούλεψαν πολύ μέσα στην καραντίνα και αποφάσισαν πως αυτό που θέλουν να κάνουν είναι live με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

 

Πριν δυο μέρες εμφανίστηκαν στην Ξάνθη και θα συνεχίσουν να ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά τόσο ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης όσο και η Μπέσυ Μάλφα είναι περήφανοι και όποτε μπορούν της απολαμβάνουν πάνω στη σκηνή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.