Τριήμερο στο Γύθειο για την Οικονομάκου: Η οικογενειακή βόλτα στην παραλία μαζί με τον σύζυγό και τα παιδιά τους

March 27, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Με αφορμή τον καλό καιρό αλλά και το τριήμερο της 25ης Μαρτίου η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος πήγαν στο Γύθειο.

(adsb…




Με αφορμή τον καλό καιρό αλλά και το τριήμερο της 25ης Μαρτίου η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος πήγαν στο Γύθειο.



Τριήμερο εκτός Αθηνών για την Αθηνά Οικονομάκου και την οικογένειά της, οι οποία βρέθηκε ξανά στη Μάνη.

Η γνωστή ηθοποιός έχει ιδιαίτερη αγάπη στο Γύθειο, απ’ όπου και κατάγεται, εκεί όπου περνά τις πιο χαλαρές αλλά και τρυφερές διακοπές με την οικογένειά της.

Η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να εκμεταλλευτεί τον ηλιόλουστο καιρό των ημερών ξεκινώντας από νωρίς τις βόλτες με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Δείτε βίντεο από τη βόλτα της στην παραλία







Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.