Μία σύγχρονη… Άριελ: Σούσουρο με την Μαριέττα Χρουσαλά, ντυμένη όλη στα χρυσά, ποζάρει μέσα σε κοχύλι

March 26, 2024


Η Μαριέττα Χρουσαλά απήλαυσε μια βραδιά γεμάτη κέφι, σε ένα πάρτι για τα γενέθλια ενός φίλου της στο Λονδίνο και το πρωί της Τρίτης 26 Μαρτίου μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.Το πάρτι, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, φαίνεται να είχε θεματική διάθεση, καθώς η εμφάνισή της θύμιζε μια γοργόνα, φορώντας ένα μακρύ στενό και διχτυωτό φόρεμα. Επιπλέον, ένα μεγάλο κοχύ…


Η Μαριέττα Χρουσαλά απήλαυσε μια βραδιά γεμάτη κέφι, σε ένα πάρτι για τα γενέθλια ενός φίλου της στο Λονδίνο και το πρωί της Τρίτης 26 Μαρτίου μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Το πάρτι, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, φαίνεται να είχε θεματική διάθεση, καθώς η εμφάνισή της θύμιζε μια γοργόνα, φορώντας ένα μακρύ στενό και διχτυωτό φόρεμα. Επιπλέον, ένα μεγάλο κοχύλι τοποθετήθηκε στο κέντρο του χώρου όπου διεξαγόταν το πάρτι, μέσα στο οποίο η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει.

Στο πρόσωπό της, η Μαριέττα Χρουσαλά είχε εφαρμόσει μικρούς ψεύτικους αστερίες και είχε προσθέσει γκλίτερ, ενώ τα σκουλαρίκια της, επίσης, είχαν θαλάσσιο στιλ.

Στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Instagram, έγγραψε: «Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, γιορτάζοντας τα γενέθλια ενός φίλου».

«Αν είσαι μαμά έχεις τον ίδιο κόμπο στο στομάχι…»: Έμαθε τα κακά νέα η Μαριέττα Χρουσαλά και λύγισε για την Κέιτ

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε η Μαριέττα Χρουσαλά λίγες ώρες μετά την εξομολόγηση της Κέιτ Μίντλετον για την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

«Αν είσαι μαμά, ξέρω ότι έχεις τον ίδιο κόμπο στο στομάχι σου. Ας ελπίσουμε ότι θα αναρρώσει», έγραψε η Μαριέττα Χρουσαλά στην ανάρτησή της.

Η Κέιτ Μίντλετον μέσα από το βίντεο για την περιπέτειά της με τον καρκίνο τονίζει: «Το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαι εντάξει… Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.