«Μετά από 30 χρόνια, με συγκινείτε αφάνταστα…»: Το δημόσιο μήνυμα της Δέσποινας Βανδή, μετά το νέο της βήμα

March 26, 2024


Στους διαδικτυακούς της με ένα συγκινητικό μήνυμα απευθύνθηκε η Δέσποινα Βανδή.Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τη θερμή υποδοχή για το ντουέτο της με τον Mente Fuerte, με τίτλο «Πανσέληνο».Μέσα σε μόλις λίγες ημέρες ο κόσμος το «αγκάλιασε» με την τραγουδίστρια να νιώθει ιδιαίτερα συγκινημένη.«Δεν έχω λόγια, με έχετε συγκινήσει όλοι τόσο πολύ για την τόσο θερμή αποδοχή της “Πανσελήνου”. Είναι το καινούρ…


Στους διαδικτυακούς της με ένα συγκινητικό μήνυμα απευθύνθηκε η Δέσποινα Βανδή.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τη θερμή υποδοχή για το ντουέτο της με τον Mente Fuerte, με τίτλο «Πανσέληνο».

Μέσα σε μόλις λίγες ημέρες ο κόσμος το «αγκάλιασε» με την τραγουδίστρια να νιώθει ιδιαίτερα συγκινημένη.

«Δεν έχω λόγια, με έχετε συγκινήσει όλοι τόσο πολύ για την τόσο θερμή αποδοχή της “Πανσελήνου”. Είναι το καινούργιο μας τραγούδι μαζί με Γιώργο Μπενιουδάκη. Ήρθε ένα βράδυ στο καμαρίνι, μου έβαλε κάτι να ακούσω, μου άρεσε πολύ και όλο αυτό εξελίχθηκε σιγά – σιγά σαν το φεγγάρι που γεμίζει και έγινε Πανσέληνος. Ήρθε και ο Mente Fuerte μετά και έδωσε κι άλλο, μετά ήρθε και ο Μπενιουδάκης, έδωσε κι άλλο. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μας. Με συγκινείτε αφάνταστα, 30 χρόνια μετά, ακόμα», ήταν το μήνυμά της.

Στην “Πανσέληνο” η superstar Δέσποινα Βανδή, που μετρά περισσότερα από 30 χρόνια επιτυχιών στην ελληνική μουσική κι έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Mente Fuerte, έναν από τους επιτυχημένους και βραβευμένους artists της ραπ σκηνής. Η “Πανσέληνος” συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα music video, μέσα από το οποίο οι δύο καλλιτέχνες μεταφέρουν μία τρυφερή ιστορία έρωτα και πάθους, με φόντο μία νύχτα με πανσέληνο στην Αθήνα.

Δεν τους ένοιαζε τίποτα και κανένας: Θέαμα και στην Ιταλία Βανδή – Μπισμπίκης, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, που όσο περνάει ο καιρός δείχνουν να ερωτεύονται ο ένας τον άλλον όλο και περισσότερο, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Όπως αποκαλύφθηκε από τις αναρτήσεις τους στα social media, οι δυο καλλιτέχνες ταξίδεψαν στη Ρώμη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.