Άννα Βίσση: Έκανε γuμναστική στο καμαρίνι, λίγο πριν βγει στην πίστα

March 25, 2024


Η Άννα Βίσση μοιράστηκε ακόμη ένα βίντεο με την προετοιμασία της, λίγο πριν βγει στη σκηνή του κέντρου που εμφανίζεται για να τραγουδήσειΤο βράδυ του Σαββάτου η Άννα Βίσση μοιράστηκε ακόμη ένα βίντεο με την προετοιμασία της, λίγο πριν βγει στη σκηνή του κέντρου που εμφανίζεται για να τραγουδήσει.Στο νέο κλιπ που ανάρτησε μέσα από το TikTok προφίλ της, εμφανίζεται η ίδια να κάνει μερικές ασκήσεις μ…


Η Άννα Βίσση μοιράστηκε ακόμη ένα βίντεο με την προετοιμασία της, λίγο πριν βγει στη σκηνή του κέντρου που εμφανίζεται για να τραγουδήσει

Το βράδυ του Σαββάτου η Άννα Βίσση μοιράστηκε ακόμη ένα βίντεο με την προετοιμασία της, λίγο πριν βγει στη σκηνή του κέντρου που εμφανίζεται για να τραγουδήσει.

Στο νέο κλιπ που ανάρτησε μέσα από το TikTok προφίλ της, εμφανίζεται η ίδια να κάνει μερικές ασκήσεις με λάστιχα γuμναστικής, μιας και στο μαγαζί βρισκόταν ο personal trainer της.

Στο βίντεο, η Άννα Βίσση φαίνεται κάνει όσες περισσότερες ασκήσεις προλαβαίνει, ενώ λέει στον γuμναστή της «Γι’ αυτό ήρθες; Ή να διασκεδάσεις;» και ξεσπούν σε γέλια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.