Πρίγκιπας Παύλος – Το μήνυμά του για την 25η Μαρτίου

March 25, 2023


Την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου γιορτάζει σήμερα η Ελλάδα και τα social media γέμισαν με γαλανόλευκες σημαίες της χώρας μας.Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να κάνουν μία ανάρτηση για την ημέρα ήταν ο Παύλος, ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.Ο Παύλος κοινοποίησε κάποιες φωτογραφίες από την στρατιωτική παρέλασε, αλλά και κάποιες φωτογραφίες των ενόπλων δυνάμεων και στη λεζάντα έγραψε…


Την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου γιορτάζει σήμερα η Ελλάδα και τα social media γέμισαν με γαλανόλευκες σημαίες της χώρας μας.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να κάνουν μία ανάρτηση για την ημέρα ήταν ο Παύλος, ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο Παύλος κοινοποίησε κάποιες φωτογραφίες από την στρατιωτική παρέλασε, αλλά και κάποιες φωτογραφίες των ενόπλων δυνάμεων και στη λεζάντα έγραψε:  «Χρόνια πολλά Ελλάδα! Δύναμη Ευημερία Σεβασμό Greek National day 1821 Strength Well-being Respect».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.