Νότης Σφακιανάκης – Η απομόνωση, το διαζύγιο, το μοίρασμα της περιουσίας κι αυτά που τον… διέλυσαν

March 25, 2023


Ο Νότης Σφακιανάκης έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, τα τελευταία δύο χρόνια, επιλέγοντας να ζήσει στο Λαγονήσι, μετά μάλιστα και το διαζύγιο που πήρε από τη σύζυγο του Κίλι.
Ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει στις πίστεςΜπορεί ο καλλιτέχνης να αποφάσισε να απέχει από τις πίστες, ωστόσο, βρίσκεται πολύ κοντά σε μια μελλοντική επιστροφή του, καθώς δέχτηκε πρόταση να εμφανιστεί σε νυχτερι…


Ο Νότης Σφακιανάκης έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, τα τελευταία δύο χρόνια, επιλέγοντας να ζήσει στο Λαγονήσι, μετά μάλιστα και το διαζύγιο που πήρε από τη σύζυγο του Κίλι.
Ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει στις πίστες

Μπορεί ο καλλιτέχνης να αποφάσισε να απέχει από τις πίστες, ωστόσο, βρίσκεται πολύ κοντά σε μια μελλοντική επιστροφή του, καθώς δέχτηκε πρόταση να εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, με ένα σχήμα που εκείνος θα επιλέξει για να δημιουργήσει.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης έχει επισκεφθεί τον τραγουδιστή στο σπίτι του στην Αθήνα, περισσότερες από μία φορές και φαίνεται ότι του έχει δώσει λευκή επιταγή να επιλέξει ο ίδιος το μουσικό σχήμα εκείνο και τις προδιαγραφές που επιθυμεί, ώστε να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που να του ταιριάζει.

Βγαίνει βιβλίο για τον Νότη Σφακιανάκη;

  • Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχουν πληροφορίες ότι θα βγει βιβλίο για τον Νότη Σφακιανάκη, καθώς άνθρωποι που ήταν πολύ κοντά του το διάστημα που μεσουρανούσε και άνθρωποι που ήταν στα πρώτα τραπέζια στα μαγαζιά που εμφανιζόταν, σκέφτονται να γράψουν ένα βιβλίο με προσωπικές τους ιστορίες, προκειμένου να του το κάνουν δώρο, θέλοντας να τον παρακινήσουν να επιστρέψει στη νύχτα.

«Με τα παιδιά που έχουν το φαν κλαμπ του Νότη Σφακιανάκη είχαμε πει να γράψουμε ένα λεύκωμα, όλοι με τις αναμνήσεις μας, από αυτά που περάσαμε, για να το έχουμε ως ενθύμιο και να του το δώσουμε» επεσήμανε ένας επιχειρηματίας και θαυμαστής του Νότη Σφακιανάκη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.