Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ψάχνουν ουσίες που έπαιρνε η Τζωρτζίνα και προκάλεσαν βλάβες σε πνεύμονα και συκώτι

March 25, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Συνεχίζονται οι έρευνες και οι καταθέσεις, προκειμένου να διαλευκανθεί ο θάνατος των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δα…




Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Συνεχίζονται οι έρευνες και οι καταθέσεις, προκειμένου να διαλευκανθεί ο θάνατος των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.



Οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας δεν «έδειξαν» ασφυκτικό θάνατο, ούτε καρδιολογικό πρόβλημα, ωστόσο, το ενδιαφέρον στρέφεται στις ουσίες που είχε λάβει το παιδί και προκάλεσαν βλάβες στο ήπαρ και τον πνεύμονα.

Που στρέφονται οι έρευνες για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Ζητείται να υπάρξει σύγκριση με τις ουσίες που χορηγούνταν κανονικά στην Τζωρτζίνα από τους γιατρούς, αν και εκτιμάται ότι οι ουσίες αυτές δεν θα μπορούσαν να προκαλέσουν τέτοιο ακαριαίο θάνατο.



Όπως έγινε γνωστό, όταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας, η μόλις επτά μηνών Ίριδα, «έφυγε» από τη ζωή -τον Μάρτιο του 2021- ο πατέρας Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε να γίνει ιατροδικαστική έκθεση στα Ιωάννινα, καθώς το 2019 είχε κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου, επειδή το εύρημα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας δεν ήταν πιστευτό.



Στη δημοσιότητα ήρθε πλέον και το έγγραφο με το οποίο ο πατέρας των τριών κοριτσιών μπόρεσε να παραλάβει τα όργανα από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών και να τα μεταφέρει στα Ιωάννινα.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.