Γιώργος Μαρίνος: Που βρίσκεται σήμερα, ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

March 24, 2024


Ποιοι είναι οι άνθρωποι που γνωρίζουν και συναντούν τον Γιώργο Μαρίνο.O τραγουδιστής και ηθοποιός Γιώργος Μαρίνος έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και αρκετά χρόνια.Το πρωί της Κυριακής 24 Μαρτίου στην εκπομπή «Επί Τόπου» της τηλεόρασης του Open παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μια φωτογραφία, η οποία απεικόνιζε πώς είναι σήμερα ο 85χρονος showman.H δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα απο…


Ποιοι είναι οι άνθρωποι που γνωρίζουν και συναντούν τον Γιώργο Μαρίνο.

O τραγουδιστής και ηθοποιός Γιώργος Μαρίνος έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και αρκετά χρόνια.

Το πρωί της Κυριακής 24 Μαρτίου στην εκπομπή «Επί Τόπου» της τηλεόρασης του Open παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μια φωτογραφία, η οποία απεικόνιζε πώς είναι σήμερα ο 85χρονος showman.

H δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Μαρίνος βρίσκεται πλέον σε μια μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων και πώς ο ίδιος πάσχει από άνοια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.