Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν μου αρέσει καθόλου όταν λένε «έχω κάνει πεζοδρόμιο»

March 24, 2024


Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στις κάμερες για την πορεία της στην τηλεόραση και για τα όσα ακούγονται για την ίδια.Η Ιωάννα Μαλέσκου σε δηλώσεις που παραχώρησε μίλησε σχετικά με αυτό στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου.Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε: «Είδα το απόσπασμα με τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου και από αυτό που φαίνεται, όπως το είδα, δεν το είπε για …


Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στις κάμερες για την πορεία της στην τηλεόραση και για τα όσα ακούγονται για την ίδια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε δηλώσεις που παραχώρησε μίλησε σχετικά με αυτό στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου.

Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε: «Είδα το απόσπασμα με τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου και από αυτό που φαίνεται, όπως το είδα, δεν το είπε για κακό. Δίνεται πολύ μεγάλη διάσταση από πού ξεκινάει κάποιος, δηλαδή άκουσα πολλά να λέγονται με αφορμή τη δική μου πορεία. Κανένας δεν έρχεται από το πουθενά».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια είπε ότι δεν της αρέσει ο όρος «πεζοδρόμιο» που έχει ακουστεί σε συζητήσεις, οι οποίες αφορούν την καριέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.