Συγκίνηση για τον αδικοχαμένο Νάτση και αποθέωση για τη σειρά – «Ο ρόλος του Πάνου που προκαλεί ανατριχίλα»

March 24, 2023


Οι Σέρρες του Καπουτζίδη προβάλλονται στον ΑΝΤ1 και το κοινό έχει αγαπήσει την σειρά. Ο Πάνος Νάτσης που έφυγε από τη ζωή έχει αγγίξει τις ψυχές των τηλεθεατών που στα σχόλια τους γράφουν πόσο πολύ λείπει. Στη σειρά είναι ο γιος του Γιώργου Γάλλου που είναι ομοφυλόφιλος και η σχέση τους είναι ευαίσθητη, συγκινητική, ξεκαρδιστική. Οι τηλεθεατές τους έχουν λατρέψει και παίρνουν μαθήματα ζωής από τα …


Οι Σέρρες του Καπουτζίδη προβάλλονται στον ΑΝΤ1 και το κοινό έχει αγαπήσει την σειρά. Ο Πάνος Νάτσης που έφυγε από τη ζωή έχει αγγίξει τις ψυχές των τηλεθεατών που στα σχόλια τους γράφουν πόσο πολύ λείπει. Στη σειρά είναι ο γιος του Γιώργου Γάλλου που είναι ομοφυλόφιλος και η σχέση τους είναι ευαίσθητη, συγκινητική, ξεκαρδιστική. Οι τηλεθεατές τους έχουν λατρέψει και παίρνουν μαθήματα ζωής από τα όσα λένε μεταξύ τους. Αποθεώνουν και τους δύο ηθοποιούς και συγκινούνται .

  • «Με συγκινεί το πόσο απλή και ταυτόχρονα τεράστια είναι αυτή η σειρά. Σε μία εποχή όπου όλοι πασχίζουν να εντυπωσιάσουν στη μυθοπλασία, οι Σέρρες σου δείχνουν ότι μπορείς να πετύχεις κάτι αληθινά σπουδαίο μέσα από την απλότητα και την αλήθεια».

 

«Για να τα βρούμε εγώ κι ο μπαμπάς πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα!

– Να δει ο ένας την καρδιά του άλλου χρειάζεται…

*Μερικές φορές, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ’ ό,τι θεωρούμε…»

 

«όσο βαθιά μηνύματα και τόσα συναισθήματα αυτή η σειρά και τόσο έντονος ο ρόλος του Πάνου που προκαλεί ανατριχιλα κάθε σκηνή»

 

Δείτε τα μηνύματα τους.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.