Τα «τρίδυμα» αδέρφια Κορομηλά: Η τεpάστια ομοιότητα της Ρούλας με τον αδερφό και την αδερφή της

March 24, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μπορεί να έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως η Ρούλα Κορομηλά παραμένει μία από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλ…




Μπορεί να έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως η Ρούλα Κορομηλά παραμένει μία από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.



Η παρουσιάστρια μοιράζεται αρκετές φορές ορισμένες στιγμές αλλά και σκέψεις της μέσα από αναρτήσεις που κάνει στο Instagram. Μέσα από τις φωτογραφίες, η ίδια η Ρούλα Κορομηλά μας είχε παρουσιάσει την αδερφή της μέσα από μία σπάνια λήψη.



Όπως βλέπουμε οι δυο γυναίκες Ρούλα και Λένα μοιάζουν σαν δυό σταγόνες νερό. Τέλος, να αναφέρουμε πως κατά καιρούς έχουμε δει και τον αδελφό της Ρούλας Κορομηλά, τον Θανάση. Ο Θανάσης είναι ο μικρότερος αδερφός της παρουσιάστριας.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.