«Σε αυτό το σώμα ζω με…» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Κάτιας Ζυγούλη

March 24, 2022


Ένα νέο βίντεο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Youtube και στο κανάλι «Katia’s Stories» η Κάτια Ζυγούλη, η οποία απάντησε σε ερωτήσεις που της είχαν στείλει οι διαδικτυακοί της φίλοι.Μία από…


Ένα νέο βίντεο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Youtube και στο κανάλι «Katia’s Stories» η Κάτια Ζυγούλη, η οποία απάντησε σε ερωτήσεις που της είχαν στείλει οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Μία από αυτές τις ερωτήσεις λοιπόν είχε να κάνει με το κατά πόσο είναι αυστηρή με τον εαυτό της η Κάτια Ζυγούλη, με την ίδια να απαντάει με μεγάλη άνεση (δείτε εδώ την αναλυτική διατροφή της).

Η εξομολόγηση της Κάτιας Ζυγούλη

«Σε αυτό εδώ το σώμα, δε ζω μόνη μου. Ζω μαζί με άλλους. Μια εκ των οποίων, τη λέω δικαστίνα. Έχουμε πολύ μεγάλη κόντρα. Είναι μια φωνούλα που διαρκώς μου κουνάει το δάχτυλο.

Όλοι αλλάζουμε για να αρέσουμε. Θέλουμε να είμαστε αποδεκτοί. Κάνουμε τα πικρά γλυκά. Και που καταλήγουμε; Στο τέλος αυτό που καταφέρνουμε είναι να μην αρέσουμε σε εμάς», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Κάτια Ζυγούλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.