Survivor 2024 spoiler: Γκάφα ή παράβαση κανονισμών! Πλάνο δίνει στεγνά το σκάνδαλο!

March 23, 2024


Survivor 2024 spoiler 22/03: Απανωτές είναι οι εξελίξεις στο Survivor 2024 με ένα πλάνο από το χθεσινό (21/03) επεισόδιο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Τι πραγματικά έχει συμβεί;Λίγο πριν ο Γιάννης Περπατάρης επιστρέψει στους Μαχητές, σύμφωνα με τα spoilers και όπως σας έχει μεταφέρει και το Athensmagazine.gr, ένα πλάνο έρχεται να τον προδώσει. Όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και την Σταυρούλα Χρυσαείδ…


Survivor 2024 spoiler 22/03: Απανωτές είναι οι εξελίξεις στο Survivor 2024 με ένα πλάνο από το χθεσινό (21/03) επεισόδιο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Τι πραγματικά έχει συμβεί;

Λίγο πριν ο Γιάννης Περπατάρης επιστρέψει στους Μαχητές, σύμφωνα με τα spoilers και όπως σας έχει μεταφέρει και το Athensmagazine.gr, ένα πλάνο έρχεται να τον προδώσει. Όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και την Σταυρούλα Χρυσαείδη!

Σύμφωνα με το πλάνο που έχει διαρρεύσει στο internet, βλέπουμε την Σταυρούλα και τον Γιάννη να πηγαινούν να κρυφτούν στο δάσο παρότι βρίσκονται σε αντίθετες ομάδες. Τα ερωτήματα είναι αρκετά.

Πρώτον, πως τα δύο παιδιά, από την στιγμή που είναι σε διαφορετικές ομάδες βρέθηκαν στην ίδια παραλία.

Δεύτερον, γιατί δεν τιμωρήθηκαν από την παραγωγή, όπως είχε γίνει πέρσι, όταν βρισκόντουσαν κρυφά οι Σάκης Κατσούλης και Μάριος Πρίαμος με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Καρολίνα Καλύβα, επειδή ήταν σε διαφορετικές ομάδες. Είναι ξεκάθαρο πως πριν την ένωση των ομάδων απαγορεύεται ρητά παίκτες από αντίπαλες ομάδες να βρίσκονται κρυφά στο δάσος.

Τρίτον, εφόσον το πλάνο είναι από κοινή παρουσία της Σταυρούλας και του Γιάννη στην παραλία, πως η παραγωγή δεν το έκοψε και το έβγαλε στον αέρα. Γκάφα ολκής ή σκάνδαλο; Οι επόμενες μέρες θα δείξουν…

Δείτε την περιβόητη φωτογραφία παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Survivor 2024 spoiler: Γκάφα ή παράβαση κανονισμών! Πλάνο δίνει στεγνά το σκάνδαλο!

Survivor 2024 spoiler: Σούσουρο με την Σταυρούλα Χρυσαειδή! Τους… τσάκωσε η κάμερα – Συναγερμός στην παραγωγή

Τους “έδωσαν” οι συμπαίκτες του μεταφέροντας και λεπτομέρειες, ενώ η πρώην νικήτρια του παιχνιδιού, κάνοντας πλάκα είπε κάτι απαράδεκτο!

Για ειδύλλιο ανάμεσα στον Γιάννη Περπατάρη και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή έκαναν λόγο οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα πως όχι μόνο έχουν έρθει κοντά, αλλά… διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.