Στέψη Κάρολου – To δώρο που έλαβαν ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις

March 23, 2023


Τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κάθριν Μίντλετον δέχτηκαν ένα ξεχωριστό δώρο εν όψει της στέψης του βασιλιά Καρόλου, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του βρετανικού Hello! O πρίγκιπας Τζορτζ, 9 ετών, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 7 ετών και ο πρίγκιπας Λούις, 4 ετών έχουν λάβει σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου: «Το παντελόνι του βασιλιά».Το υπέροχο βιβλίο που δέχτηκαν …


Τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κάθριν Μίντλετον δέχτηκαν ένα ξεχωριστό δώρο εν όψει της στέψης του βασιλιά Καρόλου, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του βρετανικού Hello! O πρίγκιπας Τζορτζ, 9 ετών, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 7 ετών και ο πρίγκιπας Λούις, 4 ετών έχουν λάβει σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου: «Το παντελόνι του βασιλιά».

Το υπέροχο βιβλίο που δέχτηκαν τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κάθριν Μίντλετον

Το γραφείο του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας έστειλαν ευχαριστήρια επιστολή στον συγγραφέα του βιβλίου Nicholas Allan καθώς εκείνος απέστειλε το βιβλίο. Στην επιστολή αναφέρθηκε ότι το βιβλίο «θα το απόλαυσουν τα παιδιά». Το βιβλίο αναφέρεται σε μία ξεκαρδιστική ιστορία με κεντρικό ήρωα έναν μονάρχη που έχει ένα αγαπημένο παντελόνι. Έχει το ειδικό παντελόνι για κάθε περίσταση, ανάμεσά τους και εκείνο για τη στέψη του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Hello

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.