“Σασμός” – Οι πρώτες εικόνες μέσα από το δικαστήριο. Ο Αστέρης και οι μάρτυρες

March 22, 2022


“Σασμός” – Οι πρώτες εικόνες μέσα από το δικαστήριο. Ο Αστέρης και οι μάρτυρες


Σε λίγο καιρό οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την δίκη που περιμένουν με ανυπομονησία καθώς σε αυτήν θα κριθεί το μέλλον του Αστέρη. Ο φονιάς Σταματάκης βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής για το φόνο του Πετρή.
  • Αν και μέχρι στιγμής δεν θέλει να σώσει τον εαυτό του γι’ αυτό και δε μιλάει για το τι ακριβώς συνέβη, στην δική μπορεί όλα να αλλάξουν. Αυτό θα το δούμε σύντομα στα επόμενα επεισόδια.
Προς το παρόν δείτε τις πρώτες εικόνες μέσα από την αίθουσα του δικαστηρίου με τον Ορφέα να χαμογελά καθώς είναι στο διάλειμμα των γυρισμάτων αλλά και με τους μάρτυρες που βρίσκονται εκεί για να τον στηρίξουν αλλά και για να τον κατηγορήσουν.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.