“Survivor” – Η νέα έκρηξη έρωτα της Αντώνα για τον Σοϊλέδη “Μαζί σου μέχρι το…”

March 22, 2022


Δε σταματά να τον στηρίζει και πολύ συχνά το κάνει και δημόσια. Άλλωστε το ριάλιτι είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία τόσο για την ίδια αλλά και για τον Άρη ν΄ανέβουν κατηγορία στο μαϊντανιλίκι.  Μ…


Δε σταματά να τον στηρίζει και πολύ συχνά το κάνει και δημόσια. Άλλωστε το ριάλιτι είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία τόσο για την ίδια αλλά και για τον Άρη ν΄ανέβουν κατηγορία στο μαϊντανιλίκι.

 

  • Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη παρακολουθεί καθημερινά το Survivor και φροντίζει να στηρίζει τον μέλλοντα σύζυγό της.

 

Μετά τις νέες ομάδες και αφού ο Άρης από από  την κόκκινη ομάδα πήγε στην μπλε η Μαρία γράφει. «Σου πάει και το μπλε μαζί σου ως το τέλος αστέρι μου» Μα τι έρωτας!

 

 

 

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.