Ο Ρόκκος για το ”Fame Story” – «Βαρέθηκα, είναι ό,τι χειρότερο έχω κάνει»

March 22, 2022


Ο Ρόκκος για το ”Fame Story” – «Βαρέθηκα, είναι ό,τι χειρότερο έχω κάνει»


«Το έχω ξανακάνει παλιότερα. Ήμουν στο Fame Story, σε μία πολύ “κίτρινη” περίοδο της τηλεόρασης. Μετάνιωσα τη ζωή μου και βαρέθηκα, είναι ό,τι χειρότερο έχω κάνει. Γιατί τότε ήταν πολύ ριάλιτι το πράγμα. Είχε πάει την προηγούμενη χρονιά ο Δάντης (σ.σ. ως κριτής) και παρασύρθηκα γιατί είμαστε πολύ φίλοι με τον Χρήστο. Αλλά τότε ήταν εντάξει. Στη χρονιά που ήμουν εγώ το έστειλαν αδιάβαστο. Και που να ξέρω εγώ, που είμαι από χωριό, ότι είχαν τέτοιους σκοπούς; Βρέθηκα σε ένα πολύ φουρτουνιασμένο πέλαγος και προσπαθούσα σιγά σιγά να βγάλω το καράβι στη στεριά. Έπεσε σε ό,τι ξέρα υπήρχε αλλά στο τέλος κάπως βγήκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Ρόκκος, μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ!» για την άσχημη εμπειρία που είχε στο παρελθόν ως κριτής στο «Fame Story».
Για την πρώτη του σκέψη όταν του έγινε η πρόταση για το «Χ – Factor», εξομολογήθηκε: «Εγώ είπα ένα “ωχ!”. Επειδή το X – Factor είναι μία τεράστια παραγωγή, με αιχμαλωτίζει κατά κάποιον τρόπο, με παίρνει από την καθημερινότητά μου. Χαλάρωσα και έφυγε αυτό το “ωχ!” όταν έμαθα ότι θα είναι και ο Μιχάλης. Όπως και ο Μάστορας αλλά και η Ρίζου, με την οποία τώρα γνωριστήκαμε, αλλά ευτυχώς είναι μία πολύ καλή περίπτωση ανθρώπου και καλλιτέχνη. Μου είχαν γίνει κι άλλες προτάσεις αυτά τα χρόνια, αλλά δίσταζα. Αυτή τη φορά αποφάσισα να πω το “ναι” και μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει. Μπορεί τα γυρίσματα να είναι 12ωρα αλλά περνάμε καταπληκτικά».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.