Κρυσταλλία: «Θάφτηκε» κάτω από πανέρια με λουλούδια σε νυχτερινό κέντρο στη Βέροια (ΒΙΝΤΕΟ)

March 21, 2023


Την «αποθέωση» του κοινού κι εκατοντάδες πανέρια με λουλούδια δέχτηκε η Κρυσταλλία, κατά την εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο στη Βέροια. Οι θαμώνες φαίνεται πως ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία της, με αποτέλεσμα να τη «λούσουν» με γαρύφαλλα.Η πίστα ήταν γεμάτη, με αποτέλεσμα, η Κρυσταλλία να «κρυφτεί» στην κυριολεξία ανάμεσα στα λουλούδια που της έριχνε το κοινό, ενώ τραγουδούσε μερικές μεγάλες λα…


Την «αποθέωση» του κοινού κι εκατοντάδες πανέρια με λουλούδια δέχτηκε η Κρυσταλλία, κατά την εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο στη Βέροια. Οι θαμώνες φαίνεται πως ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία της, με αποτέλεσμα να τη «λούσουν» με γαρύφαλλα.

Η πίστα ήταν γεμάτη, με αποτέλεσμα, η Κρυσταλλία να «κρυφτεί» στην κυριολεξία ανάμεσα στα λουλούδια που της έριχνε το κοινό, ενώ τραγουδούσε μερικές μεγάλες λαϊκές επιτυχίες. Ακόμα κι όταν βρέθηκε κάτω από τα γαρύφαλλα, η τραγουδίστρια δεν σταμάτησε την ερμηνεία της.

Το βίντεο που ανάρτησε χρήστης του TikTok κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με πολλούς να αφήνουν σχόλια, στα οποία αναφέρουν πως η σκηνή θυμίζει… επιτάφιο.

Δείτε το βίντεο:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.