Τον αναγνωρίζετε; Κι όμως είναι ο … Βασίλης Κάρρας

March 21, 2023


Όσο και αν δυσκολεύεστε να το πιστέψετε ο κύριος της φωτογραφίας είναι ο Βασίλης Καρράς.Μετά την περιπέτεια της υγείας του ο τραγουδιστής έχει χάσει αρκετό βάρος ενώ φαίνεται εξαντλημένος στο πρόσωπό του. Έχει αλλάξει πολύ η εικόνα του καθώς φαίνεται ιδιαίτερα καταβεβλημένος. Ευχόμαστε να αναρρώσει και να επανέλθει σύντομα στις πίστες!


Όσο και αν δυσκολεύεστε να το πιστέψετε ο κύριος της φωτογραφίας είναι ο Βασίλης Καρράς.

Μετά την περιπέτεια της υγείας του ο τραγουδιστής έχει χάσει αρκετό βάρος ενώ φαίνεται εξαντλημένος στο πρόσωπό του. Έχει αλλάξει πολύ η εικόνα του καθώς φαίνεται ιδιαίτερα καταβεβλημένος. Ευχόμαστε να αναρρώσει και να επανέλθει σύντομα στις πίστες!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.