Ο Ντάνος για τον ιερέα που απομακρύνθηκε από τους Αγίους Ισιδώρους «Αν τον γνώριζαν…»

March 21, 2023


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο που θα υποδυθεί, αλλά και για τον πνευματικό του, τον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη, ο οποίος έφυγε από τους Αγίους Ισιδώρους.«Ευχαριστώ που με ρωτάς για τον πνευματικό μου, ο οποίος ήταν στους Αγίους Ισιδώρους και είναι πλέον στην Κρήτη. Πρόσφατα τον επισκέφθηκα. Δυστυχώς δεν έχω την ίδια…


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο που θα υποδυθεί, αλλά και για τον πνευματικό του, τον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη, ο οποίος έφυγε από τους Αγίους Ισιδώρους.

«Ευχαριστώ που με ρωτάς για τον πνευματικό μου, ο οποίος ήταν στους Αγίους Ισιδώρους και είναι πλέον στην Κρήτη. Πρόσφατα τον επισκέφθηκα. Δυστυχώς δεν έχω την ίδια δυνατότητα να τον βλέπω, γιατί έχει μεταφερθεί εκεί χωρίς να γνωρίζω κι εγώ ακόμα ποιος είναι ο λόγος που απομακρύνθηκε από τους Αγίους Ισιδώρους. Αν είναι για καλό, εύχομαι να γυρίσει γιατί είναι πολύς ο κόσμος που τον αγαπάει και θέλει να είναι κοντά του. Είναι ένα πράγμα που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει και κατανοήσει για ποιον λόγο γίνεται» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.