Πρέκας για Μενεγάκη – «Δεν έχω ούτε καν την περιέργεια να δω την εκπομπή της»

March 21, 2023


Ο Αντώνης Πρέκας μίλησε στην κάμερα του [email protected] και σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας. Ο γνωστός τηλεκριτικός εξέφρασε μεταξύ άλλων την άποψή του για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, την επιθυμία της Ζέτας Μακρυπούλια να σταματήσει το Ρουκ-Ζουκ αλλά και τη γενικότερη παρουσία του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Ναταλίας Γερμανού.Για την Ελένη Μενεγάκη δηλώνει: «Δεν έχω μ…


Ο Αντώνης Πρέκας μίλησε στην κάμερα του [email protected] και σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας. Ο γνωστός τηλεκριτικός εξέφρασε μεταξύ άλλων την άποψή του για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, την επιθυμία της Ζέτας Μακρυπούλια να σταματήσει το Ρουκ-Ζουκ αλλά και τη γενικότερη παρουσία του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Ναταλίας Γερμανού.

Για την Ελένη Μενεγάκη δηλώνει: «Δεν έχω μπει ποτέ ούτε καν στην περιέργεια να δω εκείνη την ώρα τι γίνεται (στην εκπομπή της)», ενώ αναφερόμενος στη Ζέτα Μακρυπούλια τονίζει: «Μια χαρά δεν πάει αυτό που κάνει; Τις επιλογές σου δεν τις κάνεις με γνώμονα μόνο τη διάθεσή σου. Σταθμίζεις και άλλα πράγματα».

Στη συνέχεια των δηλώσεών του στη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου, ο Αντώνης Πρέκας σημειώνει: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένα πρόσωπο στην τηλεόραση όπως τα τραπεζογραμμάτια: πληρωτέο άμα τη εμφανίσει».

«Η Ναταλία Γερμανού είναι ένα πρόσωπο χωρίς ακρότητες και κραυγές. Έχει ένα παγιωμένο κοινό και ό,τι της βάλεις απέναντι το κατασπαράζει», επισημαίνει ο Αντώνης Πρέκας, ενώ αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Τέλος, για τον Χρήστο Φερεντίνο σχολιάζει: «Κάποιοι άνθρωποι, ακόμη και οι πιο επιτυχημένοι, νιώθουν κάποια στιγμή την ανάγκη της σιγουριάς. Ο Χρήστος ξέρει ότι είναι πιο σίγουρο να μείνει στον Alpha».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.