Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πόζαρε σαν αμαζόνα φορώντας μόνο τα απαραίτητα

March 21, 2023


Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ποζάρει σαν εξωτική Ραπουνζέλ και «ρίχνει» το InstagramΑκόμα μια εντυπωσιακή φωτογράφιση έκανε το μοντέλο και influencer, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εντυπωσιάζοντας τους ακολούθους της στο Instagram.Φορώντας μόνο τα απαραίτητα σε χρώμα μπεζ πόζαρε πάνω σε ένα καμαρωτό άλογο αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της.Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για λίγο θύμισε τη Ραπουνζέλ αφού πρόσθε…


Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ποζάρει σαν εξωτική Ραπουνζέλ και «ρίχνει» το Instagram

Ακόμα μια εντυπωσιακή φωτογράφιση έκανε το μοντέλο και influencer, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εντυπωσιάζοντας τους ακολούθους της στο Instagram.

Φορώντας μόνο τα απαραίτητα σε χρώμα μπεζ πόζαρε πάνω σε ένα καμαρωτό άλογο αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για λίγο θύμισε τη Ραπουνζέλ αφού πρόσθεσε στα μαλλιά της extension πλεξούδα κάνοντας ακόμα πιο εντυπωσιακή και εξωτική την εμφάνισή της.

Στη λεζάντα η influencer έγραψε: «Breath» (Αναπνοή)

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.