Μπισμπίκης: Απαντά στα σχόλια για τη σχέση του με την Βανδή – «Θα κάνω ό,τι μου κ@@@@σει»

March 21, 2023


Η απάντηση του ηθοποιού Βασίλη ΜπισμπίκηΣτο επίκεντρο αρνητικών σχολίων έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή.Ο λόγος για τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος σχολιάστηκε για τις εμφανίσεις του στην πίστα, ενώ η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει και τα καuτά φιλιά τους μπροστά στους θαμώνες.Ο ηθοποιός, μέχρι στιγμής έχει επιλέξει να μην απαντήσει σε όλα αυτά τα αρνητικά σχό…


Η απάντηση του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη

Στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή.

Ο λόγος για τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος σχολιάστηκε για τις εμφανίσεις του στην πίστα, ενώ η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει και τα καuτά φιλιά τους μπροστά στους θαμώνες.

Ο ηθοποιός, μέχρι στιγμής έχει επιλέξει να μην απαντήσει σε όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει για τις πράξεις. Φαίνεται όμως πως αυτή η περίοδος «σιωπής» τελείωσε για τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος επέλεξε να απαντήσει μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.